header duurzaam

Greenmakers streeft naar duurzaamheid. Hoe wij dat doen?

Het bedrijfsmotto van Greenmakers? "We make the world greener". Naast het feit dat we ons officieel partner mogen noemen van NL Greenlabel, zijn we binnen Greenmakers continue op zoek naar duurzame (teelt) materialen en producten die een positieve invloed hebben op de leefomgeving.

Bij de aanschaf van nieuw materiaal houden wij rekening met de uitstoot van CO² en kiezen bij voorkeur voor elektrisch aangedreven voertuigen. Om CO2 uitstoot te reduceren rijden de machines met dieselmotoren op alternatieve diesel i.p.v. gewone diesel.

Duurzaamheid begint bij ons op de kwekerij met het selecteren van nature gezonde en sterke planten. De volgende stap is de omstandigheden voor de groei van de planten optimaliseren. We stellen daarom ook ons eigen substraat samen. Hierdoor kunnen we veel reststromen verwerken met substraten die in een andere teelt niet meer optimaal inzetbaar zijn. Wij zetten geen chemie in tegen ziektes of plagen of kiezen voor biologische oplossingen.

"Greenmakers; duurzaam groeien naar een (groene) samenleving"

Andere plannen met het dak en/-of het groendak moet verwijderd worden? Bezint voor  u begint, op sommige systemen geven we een volledige of gedeeltelijk retour garantie. Uw oude groendak is een nieuwe grondstof voor ons. Deze garantie is alleen te koppelen aan volledig plastic vrije onderdelen van de opbouwen en zelfs volledig op onze Readyroof cassette. Vraag naar de mogelijkheden en werk met ons mee aan een circulaire economie. Ook zo maken we de wereld groener.

wemaketheworldgreener